onsdag 31 januari 2018

Har det vänt nu?

Sista matcherna har varit ganska bra, ända sedan förlusten mot Timrå. Den var sur att de skull få en utvisning och göra mål med mindre än tre minuter kvar. Men de kämpade och slet även i den matchen. Tycker de gjort det sedan också. Vinst hemma för ovanlighetsskull mot Tingsryd innan det kom en uddamålsförlust mot AIK på Hovet. Där var det en andra period som förstörde allt. Men de tog igen det redan två dagar senare i söndags då de slog AIK hemma med 2-1, samma siffror som de förlorade med borta. Det var två raka vinster på hemmaplan. I dag kom vinst nummer tre i rad i Ö-vik. Började bra där Häggström var gott exempel och kämpade och slet och gjorde första målet. Matchen skötte de sedan bra och vann med 4-1 med bara en liten tendens att dra sig tillbaka i sista perioden. Men den här matchen var jag inte orolig i tredje som man brukar vara.

Hoppas de fortsätter spela såhär och verkligen har lyckas vända trenden och tar vinster framöver. Tyvärr så har lagen närmast också vunnit så de ligger fortfarande nummer nio men bara en poäng bakom nummer åtta. Hoppas att februari blir en bra månad så att det blir en längre säsong än förra året.