tisdag 10 augusti 2010

Hockey i Ramsele

Förra veckan var det hockeymatch i Ramsele mellan stjärnorna i Icebreakers och en kombination av unga hungriga spelare från olika klubbar i Ångermanland. Det var en imponerande samling med spelare som Hasse Andersson kunde presentera innan nedsläpp. Eller vad sägs om följande namn:

- Jakob Markström i mål
- Mattias Timander
- Tobias Enström
- Victor Hedman
- Alexander Edler
- Niklas Sundström
- Per Svartvadet
- Mats Zuccarello Aasen
- Henrik och Daniel Sedin
- Markus Näslund
- Peter Forsberg
- Nicklas Bäckström
- mfl

Här är en bild av line-up innan match. De tre sista att åka fram till blå linjen var Peter Forsbert, Nicklas Bäckström och världens bästa spelare Henrik Sedin.

Matchen inleddes med att Foppa åkte igenom och satte in 1-0 och sedan spelade han fram till både 2-0 och 3-1. Ångermanlands kombinationen stretade mot bra och hade en hel del fina chanser men Icebreakers målis går ju inte av för hackor heller så han tog allt utom 1 skott. Tycker iaf att de gjorde en mycket bra match även om slutresultatet blev 10-1.

Innan matchen tillbringade spelarna en timme utanför ishallen och pratade med folk och skrev autografer. På bilden ovanför kan man se Ramselesonen Mattias Timander. Jag fick hans autgraf och det var inget problem men när jag bad honom göra ett mål så sa han att det blir nog svårare men han satte en puck iaf i sista perioden.

En annan spelare som var populär och fick skriva många autografer innan var Victor Hedman. En ganska lång kille måste man säga. Han började väl inte matchen så bra men spelade upp sig och blev bättre och bätter ju längre matchen pågick. Många gånger var han först upp i anfallet trots att han spelar back.

Det kom massor med folk till Rafnahallen för att se matchen och totalt blev det 1183 personer, inte alls långt från fullsatt och det var ganska trångt ppå läktaren. Här fick de in en hel del pengar som skall gå till sjuka och handikappade barn i Västernorrland. Starkt av alla inblandade att engagera sig på det sättet som gjordes för detta behjärtansvärda ändamål. Tack för en bra match och ett suveränt arrangemang!!

1 kommentar:

  1. Läs mer om Icebreakers på www.icebreakers.se
    Även jag vill tacka för underhållningen och engagemanget. Kul att de spelade i Ramsele tycker jag. För övrigt har jag sett Niklas Sundström spela i Montreal i Centre Bell. Han gjorde mål! Det var en hockeyupplevelse, min första NHL match, och trots att Montreal förlorade denna kvartsfinal var det glad stämning på stan efteråt och laget hyllades - och inte minst Sundström.

    SvaraRadera