måndag 28 mars 2022

Förlust idag i tredje matchen

MoDo spelar kvartsfinal för att gå upp i SHL och har vunnit de första två matcherna hemma mot Kristianstad. Det har varit tuffa matcher och många utvisningar. En tränare i Kristianstad som spyr galla runt sig, ifrågasätter hela tiden domaren och är sur som ättika. Det värsta är att de får hålla på och göra en massa fula saker och det blir inga utvisningar. I dag kom droppen.

Med drygt ett par minuter kvar av andra perioden så jagar Robin Carlsson (liggande) ikapp Tanner MacMaster och fäller honom och när han kliver upp nyper han tag runt benen och håller i honom. Borde vara en solklar fasthållning.

37:462 minKRI8. Carlsson, RobinUnsportsmanlike Conduct
(37:46 - 39:46)
37:442 minMoDo10. Macmaster, TannerUnsportsmanlike Conduct
(37:44 - 39:44)

En av linjemännen försöker ta tag i Robin och ta loss hans armar runt benen och lyckas men bara för att han skall hugga tag runt igen och fortsätta hålla Tanner.
 
Ännu mer solklar fasthållning tycker jag och där borde de blåst men när de väl blåser för utvisning så tar de två minuter på båda för Unsportsmanlike Conduct. Väldigt märkligt tycker jag då Tanner verkligen försöka slita sig loss och det var en solklar fasthållning. Kvalitén på domsluten är verkligen helt under isen. Fattar inte att samma domare kan få fortsätta. Naturligtvis gick det bara en liten stund i spel fyra mot fyra innan Kristianstad gjorde ett mål som skulle visa sig bli matchavgörande.

Hoppas på en bättre MoDo-match nu på onsdag och att det är nya domare alternativt att de hunnit få hem sina nya glasögon. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar