fredag 16 december 2022

15 raka!

Har nyss tittat klart på kvällens hockeymatch på TV mellan MoDo och Tingsryd. Det satt hårt åt idag. Inget riktigt bra spel i första perioden, lite bättre i de två senare. Tingsryd tog ledningen två gånger i första och sedan blev det en mållös andra period och sedan gick det bara två minuter drygt in i tredje innan min favorit gjorde 2-2.

Sebastian Ohlsson tycker jag verkligen går till jobbet varje dag och kämpar och sliter, åka skridskor kan han verkligen och idag fick han slå in ett mål också. Dessutom så höll han på att göra ett till men det slutade med att han själv hamnade i målburen.

Matchen gick till förlängning och där avgjorde Lukas Wernblom. Andra och sista matchen för honom innan han ska tillbaka till Malmö. Ganska osynlig i övrigt men så slår han till när det behövs som bäst. Disciplinerad har han varit den här gången så han får gärna komma tillbaka.

Då var det femton raka vinster och nu fattas bara en för att det skall bli tangerat rekord med Timrå.